Alle Kategorier
Bli distributører

Bli våre distributører

Bli distributører

Bli med i vårt globale nettverk – bli en distributør!

Grunnlagt i 2009, er vi en ledende produsent av industrislanger, og betjener over ti tusen fornøyde kunder over hele verden. Vi utvider for tiden vår virksomhet og søker dedikerte distributører for å bli med i vårt nettverk.

Som autorisert distributør vil du dra nytte av en rekke støttetjenester som vi tilbyr, inkludert:

1.Produkt teknisk support: Vårt team av eksperter vil gi omfattende teknisk assistanse for å hjelpe deg å forstå produktene våre ut og inn. Vi vil utstyre deg med kunnskapen for trygt å svare på dine kunders henvendelser og sikre optimal ytelse av våre industrislanger.

2.Katalogstøtte: Vi vil gi deg detaljerte produktkataloger, brosjyrer og markedsføringsmateriell som viser det brede utvalget og den overlegne kvaliteten til våre industrislanger. Denne støtten vil gjøre deg i stand til å effektivt presentere produktene våre for potensielle kunder og vinne deres tillit.

3. Markedsføringsstøtte: Vi forstår viktigheten av synlighet og markedsføring i dagens konkurranseutsatte marked. Derfor vil vi hjelpe deg med ulike markedsføringstiltak, inkludert kampanjer med merkevare, sosiale medier og reklamemateriell. Vårt mål er å hjelpe deg med å tiltrekke deg nye kunder og øke salget.

4. Opplæringsprogrammer: Vi tror på kontinuerlig forbedring og styrking av partnerne våre. Vi tilbyr opplæringsprogrammer for å forbedre din produktkunnskap, salgsteknikker og kundeserviceferdigheter. Vårt mål er å utstyre deg med verktøyene som trengs for å lykkes i markedet.

Ved å samarbeide med oss ​​som distributør vil du få muligheten til å ta deg inn i et lukrativt marked og utvide virksomheten din sammen med en etablert industrileder. Vi verdsetter våre distributørforhold og er forpliktet til din suksess.

Hvis du er interessert i å bli en autorisert distributør av våre industrislanger, vennligst ta kontakt med oss ​​på [e-postbeskyttet].

Hvis du vil vite mer om oss kan du Klikk her.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen inn i vårt globale nettverk og bygge et gjensidig fordelaktig partnerskap.

Legg igjen meldingen din