Alle Kategorier
Nyheter

VELONSSYKKELKLUBB: SYKKEL GJENNOM QIAN DENG ANTIKBY I SUZHOU

Innleggstid: 24. oktober 2023

Den 17. september kom en gruppe på ni medlemmer fraVELON Cycling Club la ut på en sykkeltur til den gamle byen Qian Deng, som strekker seg over omtrent 71 kilometer.

 

Med ungdommelige hjerterVELON følgesvenner mistet trettheten av treningens svette, krysser den fargerike verdenen på hjulene og opplever den rolige vannbysjarmen til den gamle byen Qian Deng.

 

Fra avgangspunktet ved selskapet til den gamle byen Qian Deng vinket vi farvel til det første bladet som faller, og sa "la oss gå," og la ut på denne spennende reisen med kjente følgesvenner.


 

Syklus


Med fullstendig fokus på tråkking, strakte veien seg kontinuerlig under føttene våre, og la alle bekymringer bak seg. Å sykle sakte tillot oss å nyte den kjølige og hyggelige atmosfæren, mens sykling raskt gjenopptok grenseløs lidenskap, og ga enorm glede!

 

Vi møtte alltid fantastisk natur underveis. Trærne langs veien viste to farger, da blomstringen og fallet av paulownia-blomstene farget jorden gyllen. Å gå gjennom en tunnel føltes som å komme inn i et skjult paradis, og de enorme hveteåkrene og gressletter strakte seg så langt øyet kunne se. Disse romantiske severdighetene underveis var herlige overraskelser under vår tur med vind.


 velon mennesker


Etter to og en halv time kom vi frem til målet. De gamle gatene og smugene, med sine grå murstein og fliser, vitner om tidens gang. Qian Deng er en gammel by med en historie på 2500 år. Det har alltid vært kjent for sin enestående naturlige skjønnhet og kulturelle arv. Det er hjembyen til den store lærde Gu Yanwu og fødestedet til Kunqu Opera, stamfaren til alle kinesiske operaer. Det er kjent som "hjembyen til paviljonger og skoger, og fødestedet til Kunqu Opera."

 

Qian Deng er ikke en stor by; dens essens ligger i et lite tempel, en pagode, en steinbelagt gate og flere tidligere boliger til kjente personer.


 På veien


Vannet i Qian Deng renner med en rolig og fredelig livsstil, og melodiene til Kunqu Opera legemliggjør ømheten i Jiangnan-regionen. Den omfattende samlingen av eldgamle lamper skjult i Lampemuseet skjuler Kinas visdom og dybde. Den steinbelagte gaten bærer minnene fra sin en gang velstående fortid, mens Gu Yanwus tidligere residens viser den dype kulturelle innflytelsen til en stor skikkelse som sa: «En nasjons oppgang og fall er alles ansvar».

 

Sykling er ren og uavhengig, ikke relatert til utstyr eller antall kilometer. Det er en livsstil. Vi elsker tilstanden å være på veien – fri, ukjent, fylt med forventning og overraskelser. Gjennom sykling kan man vinne og glemme. Den sanne skjønnheten med sykling ligger ikke i destinasjonen, men i det pittoreske landskapet som utspiller seg mens hjulene ruller forbi.

 

Sykling er også en form for selvdisiplin. Hele den 71 kilometer lange reisen, som varer i fem timer, kan være utfordrende for mange av oss. Men å fullføre det avhenger ikke bare av fysisk form, men også av utholdenhet. Det handler om å finne sin egen tråkkfrekvens, koordinere med hvert pust, og erobre enhver skråning og tilbakelegge hvilken som helst avstand.

 

Akkurat som tråkkfrekvensen er for sykling, er en livsstil til selve livet. Å finne en rytme som passer en selv gjør livet verken langt eller kjedelig.