Alle Kategorier
Om Oss

Om Oss

Informasjon om selskapet

>>>

Velon Industrial Inc. er en ledende produsent av høytekniske fleksible slanger og leverandør av slangesammenstillinger. Velon-merket har vokst raskt fra sterke sider ettersom produktene og tjenestene våre har fått verdensomspennende anerkjennelse siden 2009. Som en innovasjons- og teknologidrevet bedrift bruker vi design, forskning og utvikling, produksjon, montering, prosjektledelse, installasjon ettervernsservice for alle kunder. over hele verden. Vi kan hjelpe kunder med å bygge rørledninger uansett levering av vann, slurry, petroleum, kjemiske produkter eller mat.

Vi har med suksess utviklet fleksible slanger med maksimalt 100 meter for å støtte et massivt arbeidstrykk på 150000 30 psi, brannklassifiserte slanger som kan fungere i 800 minutter i XNUMX℃ brann, utblåsingsbeskyttelse hydrauliske kontrollslanger og andre produkter med ekstreme krav.

Vårt FoU- og salgssenter ligger i Shanghai City, hvor det også har et 5000 kvadratmeter stort lager med store og voksende varelager av slanger, slangemontasjer og slangekoblinger for å tilfredsstille kundenes krav til rettidig og effektiv levering. Vår produksjonsbase ligger i Shandong-provinsen med et areal på 40,000 200 kvadratmeter og mer enn XNUMX arbeidere og ingeniører. Velon Company er utstyrt med bransjens mest avanserte fasiliteter og inspeksjonsutstyr for å sikre at produktene våre vil leve opp til sitt rykte under selv de mest krevende, tøffe, sterile forhold.

Velon Industrial har vært i forkant av væskehåndteringsløsninger profesjonelt og tilbyr fleksible slanger av høy kvalitet og tilpasset væskeoverføringsproduksjon, som er mye brukt i mat og drikke, legemidler, maskineri, fornybar energi, marine, engineering, kjemisk, gruvedrift, dock, tankbil, jernbanetransport, metallurgi, stål og andre generelle og spesielle industrier. Vi har et profesjonelt teknisk og ledelsesteam. Vi tar i bruk den mest avanserte slangedesignprogramvaren for å utføre detaljert slangeanalyse, simulering, layout og levetidsprojeksjon. Vi har en komplett meny med slangeserviceløsninger for å hjelpe kunder med produktvalg, installasjonsveiledning, driftsinstruksjoner, vedlikeholdsservice og globale ettersalgstjenester.

Velon Industrial har fått ISO9001 sertifikat for kvalitetsstyringssystem, ISO14001 sertifikat for miljøstyringssystem, OHSMS18001 sertifikat for profesjonelt sikkerhets- og helsestyringssystem, FDA, DNV, ABS og CCS-identifikasjon, typetestrapporter osv.. Vår forpliktelse til kvalitetsprodukter, konkurransedyktige priser og verdiøkende tjenester er grunnen til at vi har opparbeidet oss et godt omdømme og kundetilfredshet.

Velon-selskapet designer og produserer tekniske spesialslanger for et bredt spekter av bruksområder innen mat, kjemiske, petrokjemiske, farmasøytiske, kosmetiske og andre industrier som krever høyytelsesslanger. Vi opererer i et moderne og effektivt produksjonsanlegg som bruker stiv dor, fleksibel dor og ekstruderingsprosess.

De særegne aspektene ved Velon er: oppfinnsomhet og innovasjon, evnen til å konstruere tilpassede løsninger og en fleksibilitet i produksjonslinjen, med det formål å møte kundenes spesifikke behov. Hvis du leter etter gummislanger, silikonslanger, industrislanger, tekniske slanger, stive dorslanger, fleksible slanger, høyytelsesslanger, lavtrykksslanger, så er Velon produktsortiment svaret.

Vårt oppdrag

>>>

Alltid etterstrebe for fremragende kvalitet.Konstant forskning av nye teknikker, materialer og prosesser.Kontinuerlig produkt- og tjenesteforbedring. Sikre overholdelse av:

– ISO 9001 kvalitetssertifisering

– ISO 14001 miljøsertifisering

Velon sikrer at alle ansatte har holdningen, kompetansen og evnene som kreves for å støtte vårt mål for kvalitet gjennom omfattende opplæringsprogrammer.