Alle Kategorier
Sanitærslange

Levering av matkvalitet Silikonslange for CIP og SIP rengjøring for farmasøytisk, medisin, kosmetikk Drikkevarer Næringsmiddelindustrien

Kort beskrivelse:

Produktkategori: sanitærslange

Typekode: B001

Konstruksjon: platinaherdet silikon med høy renhet med polyesterfiberforsterkning

Konstant drift: -20˚C til + 80˚C

Standarder: FDA 21 CFR 177.2600

Varemerke: VELON/ODM/OEM

Fordel: Farmasøytiske og bioteknologiske prosesser. For mat, drikke, kosmetikk, medisin, farmasøytisk industri som transporterer væsker. Det anbefales ikke for vakuum. Egnet for CIP og SIP rengjøring.

  • Product Detail
  • produkt~~POS=TRUNC
applikasjoner
>>>

For mat, drikke, kosmetikk, medisin, farmasøytisk industri, transport av væsker ved middels trykk der en lukket bøyeradius ikke er nødvendig. Det anbefales ikke for vakuum. Egnet for CIP og SIP rengjøring.

Teknisk beskrivelse
>>>

Den er produsert av platinaherdet silikon med høy renhet og polyesterfiberforsterkning

Temperaturområde: -20˚C til + 80˚

Standarder
>>>

FDA 21 CFR 177.2600

Hvorfor velge VELON
>>>

B001

611

Vi er forpliktet til å levere slanger som oppfyller alle standarder og forskrifter og har enestående fleksibilitet og tekniske fordeler når det gjelder materialformel, trykk, temperatur og motstand, etc.

For mat- og drikkevareindustrien er slangene våre designet for CIP-rengjøring og alle harde rengjøringsprosesser. For sveiseapplikasjoner er våre slanger designet for installasjons- og varmesystemselskaper, bygg- og anleggsvirksomhet, sveiseverksteder, produsenter av sveiseutstyr, karosseriprodusenter, bro- og stålteknikk og verft.

Våre slanger er for de mest forskjellige bruksområder med individuelle ytelsesområder. Vi har muligheten til å tilpasse slanger for nesten alle bruksområder.

Utseendet til produktene våre er designet i henhold til produktstandardene i forskjellige land og regioner, med fordelen av tilpasning.

Legg igjen meldingen din