Alle Kategorier
Teknologi

Teknologi

Forskning og utvikling

Velon er den ledende innovatøren av høykvalitets slange- og slangesammenstillinger i et bredt spekter av høykvalitets og avanserte teknologier. Forskning og utvikling er en av de mest verdsatte eiendelene til Velon.

I Velon-laboratoriet jobber høyt spesialiserte ingeniører for formulering og utvikling av råvarer og halvfabrikata, inkludert slangestruktur, produksjonsprosess og krympeteknologi.

Å utvikle nye tekniske løsninger gjør at Velon kan møte de daglige utfordringene, det hjelper også Velon med å øke erfaringen og ferdighetene i sektoren, i forkant av å se forespørselen fra våre kunder.

I løpet av de siste 10 årene har Velon med suksess utviklet og levert mange tilpassede slanger for forskjellige markeder. Forsknings- og utviklingspersonalet har fulgt de egenutviklede forbindelsene og teknologiene, på forespørsel fra kundene, designet av produktene inkluderer valg av materialer eller utvikling av nye materialer i tilfelle applikasjonen krever det, implementering av et spesifikt design for å for å oppnå større fordeler både fra et ergonomisk synspunkt og produksjonseffektivitet for brukeren.

Slangedesign

Vårt profesjonelle slangedesignteam gir kundene skreddersydd teknisk støtte og løsning som: design, analyse, simulering, installasjonsoppsett, feilanalyse, støtte kunde med fullstendig skreddersydd service av produktvalg, optimalisere produktstruktur, forbedre produktytelsen for å øke levetiden , installasjonsveiledning, drift, ettervern og resertifisering.

Private label og tilpasset emballasje er tilgjengelig.

Kvalitetskontroll

Vi har et profesjonelt testsenter og presis kvalitetskontrollprosess for å kontrollere kvaliteten på hver fremgang strengt for pålitelig kvalitet. Vårt inspeksjonssenter utstyrt med mer enn 30 testutstyr inkludert full Omega dynamisk impulstestbed, testrigg for total ytelse av høytrykksslange med stor diameter, forskjellige brannsikre testrigger i henhold til ISO15541, fullskala gassdekompresjonstestkammer, industriboreskop, strekk-/forlengelses-/adhesjonstestmaskin, ressure-testingssystem opptil 400Mpa for høytrykkstesting, gummireometer, ozonmotstandstestkammer, -60 ℃ ultralav temperatur testkammer, lavtemperaturpåvirkningstestmaskin, renslighetsinspeksjon/analyseinstrumenter, og så videre . Vår kvalitetspolicy:

Velon slange er dedikert til å tilby produkter, tjenester og støtte av høyeste kvalitet for å sikre fortreffelighet i vårt forhold til og forpliktelse til våre kunder gjennom kontinuerlig forbedring.

test Equipment

Produksjonskapasitet

Fabrikken vår er utstyrt med mer enn 50 avansert produksjonsutstyr som autobanbury-system for blanding av gummiblandinger, 24-stasjons intelligent doseringssystem, automatisk produksjonslinje for slanger, produksjonslinje for lang ekstrudert slange, høyhastighets flettelinjer og CNC-maskinering senter osv.

Integrert løsning

Velon kan tilby ikke bare slange- og slangemontasjer, men også kundelagde løsninger. Velon jobber direkte med sluttbrukeren for å forstå applikasjonen og miljøet, og vil typisk spesifisere alle aspekter av STAMPED-prosessen (størrelse, temperatur, applikasjon, materiale, trykk, slutter og levering). Velon samarbeider med kunden for å definere og kvalifisere muligheten, overvåke levering, hjelpe til med problemløsning, og er medvirkende til å hjelpe til med den endelige installasjonen. Velon kan også tilby pakke- og håndteringsstøtte i deres arbeid med sluttbrukere.

Vi er forpliktet til sikkerhet og optimal ytelse

teknologi08_副本

• 100 % jomfruelige råvarer

• Vår dedikasjon til grønn produksjon

• Sofistikert, toppmoderne utstyr med stor kapasitet

• Streng inspeksjon og kontroll under prosessen

• Kvalitetssystem strukturert for å overholde ISO

• Utmerket rykte for kvalitetsprodukter og rettidig levering