Alle Kategorier
Nyheter

En gledelig jul og et godt nytt år fra VELON INDUSTRIAL INC.

Innleggstid: 26. desember 2023

Kjære verdsatte ansatte, kunder og partnere,

 

Mens høytiden omslutter oss i varme og glede, gir vi alle våre hjertelige ønsker om en god jul og et godt nytt år til hver og en av dere. Denne tiden av året er ikke bare en tid for feiring, men også et øyeblikk for ettertanke og takknemlighet.

640 (2)

 

 

At VELON INDUSTRIAL INC., vi er henrykte over å uttrykke vår takknemlighet til våre dedikerte og hardtarbeidende ansatte som bidrar utrettelig til vår felles suksess. I år, som et tegn på vår takknemlighet, har vi laget en spesiell gave til hver ansatt – en boks med deilige appelsiner. Disse appelsinene er ikke bare søte; de er sprudlende av saftighet, og symboliserer pulsen og energien som hver og en av dere tilfører selskapet vårt.

 

For å styrke feststemningen i selskapet vårt, arrangerte vi julefeiringer fylt med glede og kameratskap. For våre heldige ansatte presenterte vi gaver av god rødvin og deilige kaker, med sikte på å spre jubelen og gjøre høytiden enda mer spesiell.


 

640 (6)


 

Når vi tar farvel med inneværende år og omfavner morgengryet av 2024, ser vi frem til en fremtid fylt med vekst, suksess og oppfyllelse. På VELON INDUSTRIAL INC., vår visjon for det kommende året er ambisiøs – vi ønsker å være vitne til den fortsatte utvidelsen av virksomheten vår på både nasjonal og internasjonal front. Etablert i 2009 som en industriell slangeprodusent, har vi samlet omfattende erfaring i ulike sektorer, inkludert kjemikalier, vann og gass, olje og gass, biofarmasøytiske produkter, hygiene og mat.

640 (4)

 

I en ånd av kontinuerlig forbedring, utforsker vi aktivt nye horisonter og utvider vårt internasjonale fotavtrykk. Vår forpliktelse til å tilby førsteklasses OEM- og ODM-tjenester forblir urokkelig, og vår akkumulerte ekspertise innen industrielle slanger posisjonerer oss som en pålitelig partner i ulike bransjer.

 

Når vi ser frem til det nye året, er vi ivrige etter å møte de beste versjonene av oss selv og på sin side hjelpe kundene våre med å nå sine forretningsmål. Vi ønsker ikke bare velstanden til virksomheten vår, men også den personlige og profesjonelle veksten til hvert medlem av selskapet VELON INDUSTRIAL INC. familie.

 

Måtte det kommende året bringe deg suksess, tilfredsstillelse og god helse. God Jul og Godt Nyttår!

 

Varm hilsen,

 

VELON INDUSTRIAL INC.