Alle Kategorier
Nyheter

2023 Excellent Employee Trip to Sanya - VELON INDUSTRIAL INC.

Innleggstid: 18. desember 2023

bilde

I løpet av tiden eksisterer det et sted som er delikat vugget i den sørlige omfavnelsen av Kina. Med et snev av det dypeste blå forteller den en historie om frihet og drømmer. Dette stedet er Sanya, et reisemål som uimotståelig får en til å senke farten og nyte hvert vakre øyeblikk i ro.

bilde

VELON Outstanding Employee Trip er en kjær tradisjon for oss. Det er ikke bare en ære, men en full anerkjennelse av VELON-teamets ukuelige ånd.

 

bilde


Den 9. november, badet i sollyset til Sanya, utfoldet reisen til fem fremragende VELON-ansatte for året 2022 seg som et levende maleri.


Solen stekte, og luften var fylt med øyas unike varme. Her betyr det å omfavne Sanyas essens å gjøre seg fortjent til retten til å ha solkysset hud og vindpustet hår.

图片 2 (1)

Legg ut på en opplevelse som er intimt forbundet med friheten og havet. Bølger kjærtegner yachten forsiktig, og sollys stryker oss varmt over ansiktene. Her er hvert dypt åndedrag en samtale med naturen, hvert blink er et ømt kyss til havet.

Bilde 3

Dykk ned i en unik opplevelse i det dype blå. En 20-minutters båttur gjennom tiden bringer oss til Xidao, en skjult perle med myke strender og krystallklart vann. De første forsøkene på dyphavsdykking lar oss oppleve undervannsverdenens underverk: levende fisk som virvler rundt, sollys som danser i vannet og korallrev som tilsynelatende er innen rekkevidde.

 

Ligge i de milde krusningene, la vinden synge, bade i det helbredende blått, og oppleve den tropiske sjarmen. Sitt ved kysten, la denne ferien bli fylt med inspirasjon og skjønnhet.

 

Når latter blander seg med bølgenes rytme, når grensen mellom varm svette og sjøvann blir uklar, føler jeg Hainans urokkelige innsats for å gjøre oss lykkelige!

bilde

Det tredje stoppet, Yalong Bay Tropical Paradise Forest Park, er en naturfest. Topper stiger og faller, tropiske planter trives, og ville dyr finner tilflukt.

 

Ved å ta en sightseeingbuss, dyktig manøvrert av sjåføren, opplevde vi spennende fjellveisvinger. Regnskogens zip-line bød på et nytt adrenalinkick, sveve gjennom tretoppene og kjenne farten og spenningen i luften.

 

bilde


Her er det ingen Shanghais kompakte tempo, ingen Beijings kondenserte vekt. Alt ser ut til å dukke opp fra drømmens milde rike, og se tidevannet som rolig krysser daler og flyter gjennom fjell.


Brennet av glede ankom vi, og drevet av glede dro vi. I det øyeblikket vi forlot Sanya, visste vi at det ikke bare var slutten på en reise, men en åndelig oppvåkning.